Η Νίκολα Πελτζ φαίνεται ότι επιθυμε δεύτερο γάμο με τον σύζυγό της, Μπρούκλιν Μπέκαμ, μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας της, Νέλσον Πελτζ, μήνυσε τους προηγούμενους διοργανωτές γάμου. Η 28χρονη ηθοποιός και ο 23χρονος Μπρούκλιν παντρεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με το Closer, η Νίκολα θέλει μια δεύτερη τελετή για να έχει μια «θετική, χαρούμενη μέρα» μετά από όλο το «στρες». Μια πηγή είπε ότι η Νίκολα Πελτζ βρήκε την πρώτη τελετή «αγχωτική από την αρχή μέχρι το τέλος».

«Το όλο πράγμα ήταν ένας εφιάλτης. Δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με τον γάμο της, τους τρεις διαφορετικούς σχεδιαστές, και έχουν προκληθεί θέματα και ένταση», έγινε γνωστό.

Σε άλλο σημείο, αποκαλύφθηκε: «Είπε στο Μπρούκλιν ότι αισθάνεται ότι αυτό εξακολουθεί να έχει αντίκτυπο στη σχέση τους και μάλιστα είπε ότι βρίσκει δύσκολο να κοιτάξει τις φωτογραφίες του γάμου τους. Της θυμίζει όλο το δράμα, με τους δύο να φαίνονται τόσο τεταμένοι».

νίκολα πελτζ

«Έτσι έχει γίνει λόγος για μια νέα γαμήλια τελετή για την πρώτη επέτειό τους. Θέλει να ξαναφτιάξει την αρχική μέρα με ένα καινούργιο φόρεμα, νέες φωτογραφίες και μια νέα εκδήλωση», σημείωσε η πηγή.

Η δεύτερη τελετή θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να επιδιορθωθεί η κόντρα μεταξύ εκείνης και της Βικτόρια Μπέκαμ καθώς θα «σηματοδοτούσε μια νέα αρχή» για τις δύο γυναίκες, παρόλο που η ηθοποιός και η σχεδιάστρια μόδας έχουν αναφέρει ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα έχουν γραφτεί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ