Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Αντώνης Ρέμος γνωστοποίησε στους followers του ότι υπάρχει ένα account που φέρει το όνομά του, ωστόσο πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.

Ο διάσημος τραγουδιστής κοινοποίησε το εν λόγω account με insta story, ενώ παράλληλα έγραψε: «Άλλος ένας βλάκας. Block». Mάλιστα, με άλλο story επισήμανε: «Καμία ανοχή πλέον σε βλάκες», και κάλεσε τους ακόλουθούς του να κάνουν και report.

Ο Αντώνης Ρέμος αν και διαθέτει ένα δυνατό insta account, αφού μετρά πάνω από 230.000 followers, είναι φειδωλός στις δημοσιεύσεις του, οι οποίες ως επί το πλείστον αφορούν στη δουλειά του, τις μουσικές του κυκλοφορίες, και σπάνια αναρτά εικόνες από την προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Ωστόσο, με αυτό το story εξέφρασε τον θυμό του και αποσαφήνισε ότι το εν λόγω προφίλ δεν είναι δικό του. Πολλοί Έλληνες και ξένοι celbrities πέφτουν κατά καιρούς θύματα τέτοιων acounts του, ενώ μέσα από κάποιες σελίδες υπάρχουν επιτήδειοι που αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες του instagram αλλά και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ