Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη από επιτήδειους που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στη Secret, κάποιοι έστησαν ψεύτικο λογαριασμό στα social media και πουλούσαν το νέο πρόγραμμα της γνωστή γυμνάστριας για μόλις 5 ευρώ.

Η Ελένη Πετρουλάκη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που βιώνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να ανανεωθούν. Το συγκεκριμένο work out plan έγινε πολύ γρήγορα νούμερο 1 στις αναζητήσεις και αυτό ώθησε τους επιτήδειους να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ και να παριστάνουν την ίδια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο», δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη στη Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», σημειώνει η γνωστή fitness instructor.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εν λόγω απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ενέργησε ακυρώνοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ