Ο διάσημος πρωταγωνιστής από τους “Friends” έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο σκορπώντας παγκόσμια θλίψη, σε ηλικία 53 ετών.

Παρόλο, που από εκείνη τη θλιβερή μέρα, αρκετοί οργανισμοί και διάφορες εκδηλώσεις τιμήθηκε η μνήμη του, η σπάνια και ενδιαφέρον προσωπικότητα του και η προσφορά του στην υποκριτική, τα BAFTA’s άφησαν τον Matthew Perry, εκτός του αφιερώματος εις μνήμη των ηθοποιών που έφυγαν από τη ζωή τον περασμένο χρόνο.

Όπως θα ήταν αναμενόμενο, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με σχόλια που επικρίνουν την απόφαση των διοργανωτών να μην συμπεριλάβουν τον Matthew Perry στο συγκεκριμένο αφιέρωμα.

Αφού ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα με τίτλο “Time After Time” της Σίντι Λόπερ, οι θαυμαστές του εκλιπόντα ηθοποιού κατέφυγαν στα κοινωνικά δίκτυα κατακρίνοντας την Βρετανική Ακαδημία με μερικά από τα σχόλια να αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Ντροπή σας BAFTA που δεν αναγνωρίζετε τον Μάθιου Πέρι»

«Καμία αναφορά στον Μάθιου Πέρι στο αφιέρωμα των BAFTAs;!»

«Ήρθα μόνο για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι ο μόνος που λυπήθηκε για την κραυγαλέα παράλειψη από τα BAFTA του Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια των αφιερωμάτων! Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ!».

Απαντώντας στην απουσία του ηθοποιού από το αφιέρωμα, η ακαδημία των BAFTA έγραψε στο Twitter: «Ο Μάθιου Πέρι θα μνημονεύεται στη φετινή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων» και κοινοποίησε έναν σύνδεσμο για το διαδικτυακό αφιέρωμα της ακαδημίας στον  Perry. Τα τηλεοπτικά BAFTA απονέμονται σε μια ετήσια τελετή για την αναγνώριση της αριστείας στη βρετανική τηλεόραση και φέτος θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαΐου.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ