Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου ήρθαν μαζεμένες πολλές καινούριες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή  Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα, τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις εντάσεις που έφερε το διαζύγιο στη ζωή του αλλά και με τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει σε σχέση με τα παιδιά του.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου ήρθαν μαζεμένες πολλές καινούριες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου ήρθαν μαζεμένες πολλές καινούριες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν»

«Οι εντάσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα, έχει να κάνει με την οικονομική αστάθεια που δημιούργησε ο κορονοϊός.

Όλα αυτά μαζί ήταν μια shocking περίοδος για μένα. Μου ήρθαν μαζεμένες πολλές καινούριες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν. Προσπαθώ να τις βάλω σε μια σειρά. Τελειώνει αυτή η περίοδος και αρχίζει η πιο υγιής.

Μαθαίνουμε κάτι από όσα περνάμε. Εγώ έμαθα ότι είναι καλό να βάζεις όρια γιατί είχα ένα θέμα στην οριοθέτηση, είναι καλό να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και είναι καλό να ισορροπείς τον εγωισμό σου με το καλό του συνόλου» είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τα παιδιά του:

«Θεωρώ πως αλλάζεις και οφείλεις να αλλάξεις. Η αλλαγή έχει κίνηση και η κίνηση είναι ζωή. Η στασιμότητα είναι ένα είδος θανάτου.

Πλέον δεν μαθαίνετε κάτι για την προσωπική μου ζωή και πλέον δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram. Είναι μια αλλαγή δική μου. Υπήρχε μια περίοδος που τα βλέπατε όλα.

Κάποιες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά μου τις είχα στα social media.

Στην αρχή δεν ήξερες και ακριβώς τι ήταν το Instagram και το Facebook ούτε που μπορεί αυτό να οδηγήσει. Βλέποντας το πώς εξελίσσεται και τη δύναμη που παίρνει, έκανα και εγώ την κριτική μου και είπα δεν υπάρχει λόγος.

Αν κάποιος έχει πάνω από 1000-1200 followers σημαίνει ότι το προφίλ του είναι επαγγελματικό, μη κοροιδευόμαστε. Ό,τι ανεβάζουμε, το κάνουμε για δουλειά. Άρα γιατί να ανεβάζω τα παιδιά μου για δουλειά; Όχι. Δεν είναι υγιές.

Η δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes, για να έρθει κάποιος στις συναυλίες μου. Δεν χρειάζεται ή για να κάνω ένα εμπορικό και τα παιδιά μου να κρατάνε ένα απορρυπαντικό για να πληρωθώ εγώ. Τα social media έχουν πάρει μια άλλη δύναμη πλέον»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Η δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να έρθει κάποιος στις συναυλίες μου»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ