Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Μαΐου, ο Θοδωρής Μαραντίνης  και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά του, τους Onirama, ενώ αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος στην προσωπική ζωή του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε επίσης στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, με τον ίδιο να επιμένει πως δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά! Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δεν θα παντρευόμουν ξανά. Είναι οριστικό. Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη φάση, έχω κάνει δυο παιδιά και θεωρώ ότι αυτό το κομμάτι έχει κλείσει. Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά έχω βιώσει το θέμα του γάμου και δεν θα το ξαναέκανα. Κάτω από συνθήκες ίσως να σκεφτόμουν το παιδί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να λέω ποτέ, είναι ανόητο αυτό στη ζωή, δεν το αποκλείω. Η συντροφικότητα είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ο γάμος δεν είναι κάτι που μου λείπει».

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος και απευθύνθηκε με χιουμοριστικό ύφος στην παρουσιάστρια, λέγοντας της: «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Τι κάνεις το βράδυ;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ