Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του τα τελευταία 24ωρα. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Φέρρης φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του διευκρινίζοντας πως δεν θα κλείσει το νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο εμφανίζεται, καθώς θα υπάρχει αντικαταστάτης.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Αρχές της εβδομάδας διαγνώστηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες, θετικός στον κορονοϊό» αναφέρεται στην ιστορία που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του.

Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και και Σάββατο1 Ιανουαρίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες ημέρες του έτους», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση.

«Την θέση του θα αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες του επιτυχίες» τονίζεται στην ανακοίνωση του Romeo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ