Ο Ηλίας Μπόγδανος λίγες μόλις ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor – όπου αν και δεν κατέκτησε τον τίτλο βρέθηκε στην δεύτερη θέση εξαιτίας της αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του – ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όλα όσα δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Instagram

O τραγουδιστής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του. Μεταξύ άλλων υποστήριξε: “Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί. Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά”.

Nα σημειωθεί πως εκτός από τον Ηλία Μπόγδανο, από τους συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης, θετικοί βγήκαν και η Νικολέττα Μαυρίδη καθώς και ο James Καφετζής.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ