Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μετά την ενημέρωση από τους ιατρούς του έσπευσε να ανακοινώσει το γεγονός στο κοινό που τον ακολουθεί.

Mε μια μακροσκελής ανάρτηση μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε τα πρώτα του λόγια, γνωστοποίησε τη κατάσταση και τα ήπια συμπτώματα που αντιμετώπισε, ενώ προέτρεψε όλο τον κόσμο να ακολουθήσει αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να αντιμετωπιστεί η εν λόγω πανδημία, όσον το δυνατόν πιο σύντομα.

Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μια ειδοποίηση/ παρότρυνση όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Παιδιά είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τους κανόνες των ειδικών κατά γράμμα για να βγούμε ασφαλείς από όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση είναι να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας. Περαστικά σε όσους νοσούν

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ