Θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Κορινθίου!

Η γνωστή ηθοποιός μετά την εισαγωγή του συζύγου της, Γιάννη Αιβάζη στο νοσοκομείο με COVID-19, ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό.

Η ίδια ενημέρωσε τους followers της πώς νοσεί, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα πρώτα λόγια της, μας έδωσε update για την κατάσταση υγείας του αγαπημένου της και εναπόθεσε μια φωτογραφία από την καραντίνα της, το δωμάτιο της.

Όπως έγραψε στη λεζάντα, προσπαθεί να προφυλάξει την κορούλα τους και γι’ αυτό δεν βγαίνει καθόλου από την απομόνωσή της.

“Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid…..
Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.
Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.
Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.
Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..”

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CVnJrfco5v_/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ