Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραπέμφθηκε σε δίκη μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του, μία εβδομάδα πριν την επανάληψη της δικασίμου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σημειώνεται ότι στη συνέντευξη έδωσαν το “παρών” η πρώην σύντροφός του Ρόση, και ο γιος τους.

Μιλώντας στην Άννα Σταματιάδου, ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε αρχικά: “Τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία. Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι. Υπήρξε κάποιος λόγος γι’ αυτό που έγινε. Ο λόγος πιστεύω πως είναι το γεγονός ότι είχα μια πιο συχνή τηλεφωνική επαφή με την πρώην σύντροφό μου, με την οποία έχουμε και παιδί μαζί. Είχα χαρεί πολύ που θα ερχόταν εδώ, μαζί με το παιδί μου να κάνουμε κάποια μπάνια. Τα τηλεφωνήματα δεν άρεσαν. Μπορεί να είναι και αυτός ο λόγος“.

Όσον αφορά το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο φέρεται ο Θέμης Αδαμαντίδης να κλωτσάει τη Βαρβάρα Κίρκη, ο ίδιος σημειώνει: “Ο κύριος Κούγιας ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη που θα γίνει στις 14 Ιουλίου“.

Δείτε την συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ