Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Ανδρεάνα Φραγκούδη και ο Πάνος Δημητριάδης, την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Η γνωστή influencer και ο επιχειρηματίας του νησιού υποδέχθηκαν το αγοράκι τους, τον μικρό Ντέμη και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η ξαδέλφη της, Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη προχώρησε σήμερα σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ημέρα γέννησης του γιού της Ανδρεάνας. Συγκεκριμένα, η Θέλξια βρισκόταν στο δωμάτιο τοκετού και έζησε από κοντά την μαγική αυτή εμπειρία. Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, είναι φανερή η συγκίνηση τόσο της Ανδρεάνας όσο και της Θέλξιας.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: ”Πριν μια βδομάδα έζησα μια μοναδική εμπειρία … και σίγουρα ήταν μια από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου …. Τη γέννηση του μικρού μας Ντεμη. Είναι πραγματικά τεράστιο θαύμα αυτό που γίνεται μέσα μας εννιά μήνες αλλά και η στιγμή εκείνη που βλέπεις ένα πλασματάκι να ξεπροβάλλει μέσα από ένα άλλο ανθρώπινο σώμα ειναί απο μόνη της ΜΑΓΙΚΗ. Πόσο ευγνώμων είμαι που είχα την ευκαιρία να το ζήσω για δεύτερη φορά

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ