Ολιγοήμερες διακοπές έκαναν η Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη και ο Χριστίνος Πίπης σε ελληνικό νησί. Το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στην Ελλάδα για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει χωρίς την μικρή Ζακελίνα και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί ως αντρόγυνο. 

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η influencer/επιχειρηματίας αποχωρίστηκε την μικρή Ζακελίνα και ήταν κάτι που μοιράστηκε με τους followers της για τις τύψεις που νιώθει γι’ αυτό.

Ωστόσο, μια έκπληξη περίμενε την Θέλξια και τον Χριστίνο στο αεροδρόμιο αφού το ζευγάρι αντίκρυσε την κόρη τους να τους περιμένει στο αυτοκίνητο. Η ευτυχία της Θέλξιας ήταν εμφανής με την ίδια να μην συγκρατιέται και να μοιράζεται με τους followers της το τρυφερό στιγμιότυπο.

Συνόδευσε την φωτογραφία με την λεζάντα: ”Αν νομίζετε ότι το δικό μου χαμόγελο είναι το πιο μεγάλο σε αυτή τη φωτογραφία … περιμένετε μέχρι να δείτε το δικό της. Μαντέψτε ποιος πήρε από το αεροδρόμιο την μαμά και τον μπαμπά χθες;

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ