Μια απόδραση στη Θεσσαλονίκη έκανε η Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη και η Ανδρεάνα Φραγκούδη με τους συζύγους τους.

Με ένα Instagram story, η γνωστή Κύπρια influencer και επιχειρηματίας μοιράστηκε μια συγκινητική εμπειρία που έζησε και αφορούσε την Αγία Θεοδώρα.

«Την Κυριακή πήγα στον Άγιο Γεώργιο του Αλαμάνου και φεύγοντας μου είπε ο μπαμπάς μου να πάρει ενα κομποσκοίνι για το μωρό όμως επειδή ακόμη δεν τα φοράει, του είπα να πάρει μαγνήτη. Είδαμε τους μαγνήτες και είχε μόνο μια εικόνα με ρωσικά γράμματα και μία άλλη λίγο ξεθωριασμένη. Τη διάβασα και ήταν η Αγία Θεοδώρα. Του λέω “δεν πειράζει ήθελα της Παναγίας πιάνουμε άλλη φορά”.

Αμέσως μόλις έφυγα ένιωσα πολύ άσχημα που δεν την έπιασα και σκεφτόμουν πως πρώτη φορά είδα εικόνα της Αγίας Θεοδώρας όμως είχα αργήσει και βιαζόμουν για το αεροδρόμιο.

Μπήκα στο αεροπλάνο, είχα ξεχάσει το συμβάν, φτάσαμε Θεσσαλονίκη και μόλις μπήκαμε στο ξενοδοχείο η κοπέλα εκεί μας ξενάγησε και μας είπε ότι το όνομα του και το κονσεπτ της διακόσμησης το πήρε από τη λέξη «μοναστήρι» και τη μοναστική ζωή μιας και βρίσκεται δίπλα ατο μοναστήρι της Αγίας Θεοδώρας. Μόλις το άκουσα σκεφτηκα αμεσως το συμβάν με την εικόνα που μου είχε συμβεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Οπότε σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε και πήγαμε στο μοναστήρι και πήρα από εκεί την εικόνα. Είναι ένα υπέροχο μοναστήρι και αξίζει να την επισκεφθείτε όταν θα ξαναέρθετε Θεσσαλονίκη», ανέφερε η Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ