Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ALPHA Κύπρου «THE CHASE», με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, δεν περιορίζεται μόνο στην ψυχαγωγία, αλλά παράλληλα προσφέρει στην κοινωνία και κυρίως σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Η στήριξη αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν εφικτή χωρίς την Τράπεζα Κύπρου η οποία ήταν και ο χορηγός του χρηματικού επάθλου του παιχνιδιού που έγινε με μοναδικό στόχο την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Σ’ ένα ξεχωριστό επεισόδιο – καταδίωξη που έγινε στο πρώτο μέρος της σεζόν, οι: Χριστιάνα Αριστοτέλους, Λούης Πατσαλίδης, Χριστιάνα Αρτεμίου και Μάριος Δημητρίου, διαγωνίστηκαν και κέρδισαν το ποσό ύψους 8 χιλιάδων ευρώ, με μοναδικό σκοπό τα χρήματα να δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική του ενίσχυσή.

Την επιταγή παρέλαβε από τα στούντιο του ALPHA η κα. Νικολέττα Αθανασιάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, δηλώνοντας παράλληλα ιδιαίτερα περήφανη και συγκινημένη για την πρωτοβουλία του ALPHA και της Τράπεζας Κύπρου.

Εκ μέρους του ALPHA Κύπρου, ο CEO κ. Πέτρος Πέτρου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χορηγός του Χρηματικού Επάθλου του “THE CHASE” ήταν η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ την οποία ευχαριστούμε. Το ποσό αυτό είναι μια συμβολή στη συνέχιση και αναβάθμιση των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρει δωρεάν στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ