Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και ζει εναρμονισμένος με την φύση.

Ο γνωστός ηθοποιός προτίμησε στο παρελθόν να μην διαθέτει λογαριασμούς στα social media. Εδώ και λίγο καιρό όμως είναι ιδιαίτερα ενεργός με αναρτήσεις που αφορούν στην προσωπική του ζωή και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

Πρόσφατα, ανάρτησε ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές του διακοπές όπου γυμνάζεται δίπλα στην θάλασσα και εκτελεί μια σκληρή άσκηση ισορροπίας της γιόγκα.

“Τα τελευταία 7 χρόνια, χειμώνα καλοκαίρι, κάνω την καθημερινή μου άσκηση, έξω στη φύση (όπου και να βρίσκομαι παραλία, βουνό, άλσος κλπ)
Οι κλειστοί χώροι με κλιματιστικά δεν είναι για μένα πια. Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο να ασκείται έξω στον καθαρό αέρα και με πέλματα ξυπόλητα στη γη. Όταν έχω επαφή με τα στοιχεία της φύσης, έχω καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο. Δοκιμάστε το.. Καλημέρα”, έγραψε στην λεζάντα ο ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

Κυκλάδες details Headstand με τον αέρα ?? Τα τελευταία 7 χρόνια, χειμώνα/καλοκαίρι, κάνω την καθημερινή μου άσκηση, έξω στη φύση (όπου και να βρίσκομαι παραλία, βουνό, άλσος κλπ) Οι κλειστει χώροι με κλιματιστικά δεν είναι για μένα πια. Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο να ασκείται έξω στον καθαρό αέρα και με πέλματα ξυπόλητα στη γη. Όταν έχω επαφή με τα στοιχεία της φύσης, έχω καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο. Δοκιμαστε το ?? Καλημέρα ☀️☀️☀️

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ