Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τέτα Καμπουρέλη, καθώς ήταν μια εκ των καλεσμένων στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Η γνωστή αισθητικός και επιχειρηματίας μιας και βρέθηκε στην Κύπρο για το γάμο, είπε να εξερευνήσει το νησί και να γνωρίσει καλύτερα τις ομορφιές της μεγαλόνησου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, η Τέτα Καμπουρέλη μαζί με την παρέα της βρέθηκαν με ξεναγό στις κατεχόμενες πλευρές του νησιού και επισκέφθηκαν ιστορικά μνημεία της περιοχής. Ενώ περιηγούνταν στην περιοχή, η λεγόμενη ”Αστυνομία” συνέλαβε τον ξεναγό τους ο οποίος όπως πληροφορήθηκαν αργότερα η παρέα των Ελλήνων, είχε κάνει μια παράβαση και έτσι έπρεπε να δώσει κατάθεση στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα των κατεχομένων.

Μαζί του όμως, έπρεπε να τον ακολουθήσουν και όσοι τον συνόδευαν, ανάμεσά τους και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία φυσικά και αναστατώθηκε με την ξαφνική αυτή περιπέτεια. Για δύο ολόκληρες ώρες ο ξεναγός έδινε κατάθεση και φυσικά τόσο η Τέτα Καμπουρέλη όσο και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είχαν εκνευριστεί, μέχρι που τελικά ο εφιάλτης τους έλαβε τέλος χωρίς περαιτέρω… τραβήγματα.

Αμέσως μετά, όλοι μαζί επισκέφτηκαν έναν κοντινό μιναρέ για να τον δουν από κοντά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ