Οι ημέρες τραγωδίας και πένθους συνεχίζονται στην Ελλάδα, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν ξεκινήσει να παραλαμβάνουν τις σορούς, ενώ σήμερα αναμένονται και κάποιες από τις κηδείες των θυμάτων.

«Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11.00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, Στέλιος Σούρλας.

«Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει», πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.

Να σημειωθεί ότι το άτυχο κορίτσι καθόταν στην θέση 67, στο 3ο βαγόνι. Η Ιφιγένεια από τα Γιαννιτσά ήταν ανάμεσα στα 57 θύματα της τραγωδίας. Ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος διασώθηκε τραυματισμένος, ενώ καθώς τον έβγαζαν από τα συντρίμμια φώναζε να βοηθήσουν την κοπέλα του που ήταν ακόμα μέσα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ