Την έντονη αντίδρασή της στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της, μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» για τον σταθμάρχη με το δυστύχημα στα Τέμπη, έδειξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως παρουσιάζει για πρώτη φορά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 59χρονος σταθμάρχης έκανε την πρώτη του βάρδια πριν λάβει την επίσημη πιστοποίηση μετά το τέλος της εκπαίδευσής του. 

«Στις 26 Ιανουαρίου, πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο 59χρονος έχει κανονικά βάρδια ως σταθμάρχης», αναπαρήγαγε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ο Δημήτρης Καραστεφανής το δημοσίευμα από «Τα Νέα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε εκείνη την ώρα, μη μπορώντας να το πιστέψει: «Άρα δίνει τις εξετάσεις, δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ξεκινά βάρδιες. Έχουν βγει τα αποτελέσματα τώρα παιδιά; Πραγματικά απορώ… Φυσικά και θα τους το είπανε προφορικά γιατί τους βάλανε στις βάρδιες, χωρίς αποτελέσματα. Απίστευτο παιδιά, απίστευτο».

Ενώ συμπλήρωσε: «Είναι σα να έχεις κάνει τα μαθήματα οδήγησης, να μην έχεις δώσει εξετάσεις και να παίρνεις το αμάξι να βγαίνεις στο δρόμο και όποιος βρεθεί μπροστά σου…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και την αντίδρασή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ