Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές που αγνοούνται στα συντρίμια των μοιραίων τρένων που συγκρούστηκαν μετωπικά στην περιοχή των Τεμπών, “γράφοντας” την μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που βίωσε ποτέ ο Ελληνισμός.

Πρόκειται για τον 23χρονο φοιτητή Νομικής Κύπρο Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι των δύο παιδιών έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες του φοβερού δυστυχήματος για να αναζητούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του Κυπριανού έχουν ήδη δώσει δείγμα DNA προκειμένου να διακριβωθεί η τύχη του 23χρονου, ενώ η οικογένεια της Αναστασίας αναμένεται να το πράξει σήμερα. 

Στο πλευρό τους έσπευσε και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συγγενείς των δύο παιδιών.

Ο Οργανωτικός Γραμματέας της Προοδευτικής Παναγιώτης Νεοκλέους ανέφερε ότι συνολικά στο τρένο επέβαιναν έξι Κύπριοι φοιτητές, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους ενώ οι δύο αγνοούνται.

Ο κύριος Νεοκλέους ανέφερε ότι στη φοιτητική κοινότητα των Κυπρίων επικρατεί μεγάλη θλίψη και αγωνία για την τύχη των δύο παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ