Η τραγωδία στα Τέμπη έχει ανοίξει πληγές σε όλη τη χώρα. Εκείνοι, όμως, που βασανίζονται είναι οι συγγενείς των θυμάτων και των ανθρώπων που αγνοούνται. Μία από αυτές και η 26χρονη σοπράνο και ηθοποιός Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, που ήταν μια από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας αλλά οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν ακόμη νέα.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της νεαρής ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ φίλοι της μέσα από τα social media κάνουν έκκληση βοήθειας. Η φίλη της  Ελισάβετ, Αλεξία Κούβελα, που την γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», κάνει τον δικό της αγώνα.

Μιλώντας, στο δελτίο του AΝΤ1, η Αλεξία έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί η φίλη της: «Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις. Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ