Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους ζωή σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

Η είδηση αναπαράχθηκε από όλο τον Τύπο καθώς ξάφνιασε τους πάντες. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα όλα αυτά τα χρόνια είναι από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια και τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη στο γάμο τους.

Πρίγκιπας Νικόλαος-  Τατιάνα Μπλάτνικ
Πρίγκιπας Νικόλαος- Τατιάνα Μπλάτνικ

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση η Τατιάνα Μπλάτνικ, που είναι πολύ ενεργή στο Instagram, έκανε μια σειρά αναρτήσεων.

Είναι στις αγαπημένες της συνήθειες οι πολύ πρωινές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η «φλέβα» της πόλης. Άλλωστε η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν προτίθεται να μετακομίσει ακόμα και μετά το χωρισμό της με τον Νικόλαο. Έχει γίνει πιο Αθηναία και από τους Αθηναίους.

Η Τατιάνα «μαγεύεται» από απλές καθημερινές στιγμές, όπως ένα εκκλησάκι σε απροσδόκητο σημείο, τους πλανόδιους πωλητές, την Ερμού λίγο πριν «ξυπνήσει».

Τέτοιες ιστορίες ανέβασε και στο insta stories της το πρωί της Παρασκευής, την «αγαπημένη της πρωινή ρουτίνα», όπως γράφει η ίδια.

Μετά τη βόλτα της στο Λυκαβηττό, λοιπόν, δημοσίευσε ένα video από την ανύψωση της Ελληνικής σημαίας στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου από στρατιωτικό άγημα.

Μάλιστα γράφει στα αγγλικά: «Τόσο όμορφο πρωινό. Μετά από πεζοπορία μέχρι την κορυφή του Λυκαβηττού στις 7.00πμ να βλέπεις την ανύψωση της ελληνικής σημαίας», με την τελευταία φράση να είναι γραμμένη στα ελληνικά.

Στη συνέχεια βγάζει μια selfie, με την Αθήνα φόντο από ψηλά. Σε αυτή τη λήψη σημειώνει: «Η ησυχία πάνω από το χάος της Αθήνας. Βουνά, θάλασσα και πόλη αναπνέουν μαζί. Αυτή είναι η μαγεία αυτής της πόλης: Οι ακρότητες και τα απροσδόκητα συνυπάρχουν».

Η Τατιάνα συνεχίζει την πρωινή της βόλτα και φυσικά πέφτει πάνω σε μία λαϊκή- πάντα υπάρχει μία. «Τέλειος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Η παράδοση και ο μοντέρνος τρόπος ζωής συνυπάρχουν σε αυτή την πόλη».

Η Τατιάνα λέει καλημέρα σε έναν οπωροπώλη και εκείνος -με τη χαρακτηριστική φωνή του πλανόδιου πωλητή- της απαντάει «Καλημέρα ρε κούκλα μου».

Δείτε τα video:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρωινή selfie στο Λυκαβηττό
Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρωινή selfie στο Λυκαβηττό

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ