Ένα βίντεο στο Instagram δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό, όπου σχολίαζε την εμφάνιση μιας θαμώνα σε μαγαζί, προκάλεσε αντιδράσεις με εκείνον να απολογείται δημόσια.

Στο εν λόγω βίντεο ο γνωστός χορογράφος, ανέφερε: «Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε». Μάλιστα, η κοπέλα τον αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα εκείνος να κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.

Ο Τάσος Ξιαρχό και η κίνησή του σχολιάστηκε στο twitter και ίδιος επανήλθε αργότερα ζητώντας συγγνώμη για το εν λόγω story.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι extreme. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο. Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ