Ο Τάσος Ξιαρχό τις προηγούμενες μέρες απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έκανε bullying σε μια κοπέλα μέσα από τα social media του.

Το θέμα πήρε άσχημη τροπή με τον χορογράφο να είναι πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές και τα sites. Αποτέλεσμα αυτού, ο Τάσος Ξιαρχό να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όπου ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Κυριακή το βράδυ (7/11) ο Τάσος Ξιαρχό και η Μέρι Παπά συναντήθηκαν προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση.

Ο χορογράφος ετοιμάζεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα και συγκεκριμένα στα μαθήματα χορού που κάνει. Γι’ αυτό μέσα από το instagram έκανε δημόσια έκκληση προς εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά του.

«Την Παρασκευή θα διδάξω στις 5 προς όλους τους μαθητές που τους έχει λείψει το μάθημα, θα είμαι εκεί για να περάσουμε όμορφα. Δεν θα ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση για ότι έχει συμβεί. Οπότε, έρχεστε μόνο για το μάθημα και με διακριτικότητα. Ευχαριστώ» δείχνοντας πώς δεν θέλει να δώσει συνέχεια σε ότι συνέβη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ