Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις αναρτήσεις του, ο Τάσος Ξιαρχό είχε εξαφανισθεί το απόγευμα της Δευτέρας και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Από το βράδυ βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στο “MEGA Καλημέρα” την επικοινωνία που είχε εχτές με τον χορευτή, τις ώρες που βρισκόταν σε εξέλιξη η κατάσταση.

Είχαμε ξεκινήσει μια επαφή με τον Τάσο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε ήταν ότι θα συμβουλευόταν κάποιος από το περιβάλλον του για το αν θα βγει να τοποθετηθεί. Κάποια στιγμή το απόγευμα, έλαβα ένα μεγάλο μήνυμα, το οποίο από την αρχή προκαλούσε ανησυχία. Ήταν έντονες οι περιγραφές του, οι λέξεις, και ξεκάθαρα τα υπονοούμενα που άφηνε, ήταν σχεδόν δηλώσεις. Πήρα αμέσως τον αρχισυντάκτη και αποφασίσαμε να ενημερώσουμε τις αρχές. Ήταν σαφώς και ξεκάθαρο το μήνυμα. Ενημερώσαμε το σταθμό, τις αρχές, την αστυνομία, και ξεκίνησε κινητοποίηση περιέγραψε και πρόσθεσε ότι: Στην αστυνομία είχαν ήδη ενημέρωση για την υπόθεση από μηνύματα που είχε στείλει σε μια φίλη του. θεώρησα ότι έπρεπε να πράξουμε όπως πράξαμε. Ενώ είχε ξεκινήσει η κινητοποίηση της αστυνομίας για να εντοπίσουν τον Τάσο, δεν ήταν πολύ εύκολο να τον βρούμε. Σε μια επικοινωνία που είχαμε που ήταν πιο ανησυχητική από την πρώτη, προσπαθούσα να μου πει που βρίσκεται, να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά. Ο Τάσος στην αρχή είχε διάθεση επικοινωνίας και μετά εξαφανίστηκε. Εκεί ήταν το πιο κρίσιμο κομμάτι για όλους μας, γιατί παραπάνω από μία ώρα δεν είχε κανείς επικοινωνία μαζί του”.

Εγώ δεν ξαναείχα επαφή μαζί του. Ενημερωθήκαμε ότι νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα που μου έγραφε ότι με ευχαριστεί για την επικοινωνία και ότι μπορώ να δημοσιοποιήσω ό,τι θέλω. Δε θα ήθελα όμως σε καμία περίπτωση να εκτεθούν τα προσωπικά του στοιχεία και δεδομένα. Αυτό που συνειδητοποίησα εχτές, όταν διάβασα τα μηνύματά του, ένιωσα ότι έχει εισπράξει αντίστοιχα βίαιη με τη δική του συμπεριφορά στα social media από ανθρώπους που σχολίαζαν το περιστατικό. Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και για τον ίδιο και για τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να καταδικάζουμε μια βίαιη συμπεριφορά υιοθετώντας τη συμπεριφορά την οποία καταδικάζουμε“, κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ