Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό σχετικά με την εξαφάνισή του από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και τον εντοπισμό του από την αστυνομία.

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” όπου και ανέφερε, πως έφυγε μόνος του από το νοσοκομείο και πήγε στην αστυνομία για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως δήλωσε στον δημοσιογράφο:

“Χθες το απόγευμα αποφάσισα να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Και επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Είπαν ότι το έσκασα και πήγα να γλιτώσω, αλλά ούτε καν. Ούτε καν μπήκα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, ήταν σε ένα απλό αυτοκίνητο για να μην κινήσουμε υποψίες. Όλα είναι πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς. Ήθελαν να με βοηθήσουν. Εγώ παραμένω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί ήθελαν να με βλέπουν για δυο μέρες. Μου βρήκαν ένα δωμάτιο για να μείνω με μια φίλη μου, γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος μου αυτές τις μέρες. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε”

Στα πλάνα ωστόσο, βλέπουμε τον Τάσο Ξιάρχο να έχει ένα επεισόδιο με τους αστυνομικούς και μάλιστα να πετάει ένα μπουκάλι, καθώς φαίνεται πως δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ