Ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρετά το ΡΙΚ στο οποίο εργαζόταν για 8 χρόνια. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα; Ο Alpha Κύπρου!

Με αφορμή την νέα πρόκληση που καλείται να φέρει εις πέρας, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να ανεβάσει στο Instagram, το στιγμιότυπο όπου αποχαιρετά τους τηλεθεατές μέσα από την τελευταία εκπομπή “Τετ α τετ”. Ο ίδιος μοιράστηκε στη λεζάντα, σκέψεις, ευχαριστίες και συναισθήματα για το κεφάλαιο του κρατικού καναλιού που κλείνει.

Ένας πολύ σημαντικός και δημιουργικός «κύκλος» έκλεισε για μένα , με το τέλος της αποψινής εκπομπής !!! Μετά από 8 τηλεοπτικές σεζόν με περίπου 240 καλεσμένους , σπουδαίες προσωπικότητες που είχαν κάτι σημαντικό να πουν , νιώθω «πλούσιος» που γνώρισα , συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με αυτούς τους ανθρώπους . Νιώθω επίσης περήφανος που μετέφερα τις απόψεις , τις γνώσεις , την εμπειρία και την αλήθεια αυτών των προσωπικοτήτων στους Κύπριους τηλεθεατές μέσα από την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ήταν ένα μεγάλο σχολείο .

Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις διευθύνσεις και διοικήσεις του ΡΙΚ από το 2012 μέχρι σήμερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις φετινές εκπομπές του #tetatet στο κανάλι του YouTube TET-A-TET ME TON TASO TRYFONOS STO RIK . Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ εκεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό της εκπομπής , την RCB BANK και το @xenostravel για την πολύτιμη βοήθεια του. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως «ευχαριστώ» το οφείλω στους τηλεθεατές που για 8 χρόνια τίμησαν με την προτίμηση τους και δυο τηλεοπτικά βραβεία το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Τα λέμε από Σεπτέμβριο , στο καινούργιο μας τηλεοπτικό «σπίτι» , τον Alpha Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ