Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show χθες, Τρίτη 7 Μαρτίου. Ο παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, την πατρότητα αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα.

«Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, δεν έχω υπάρξει με άλλη. Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το τι ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια», είπε για τη σύζυγό του.

Τι απαντά σε αυτούς που σχολιάζουν την προσωπική του ζωή

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκαν πρόσφατα για την κίνησή τους να ανεβάσουν τις κόρες τους στον ιμάντα των αποσκευών στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε: «Η Χριστίνα στεναχωρήθηκε με αυτό. Έχουμε συνηθίσει να μιλάει ο κόσμος για εμάς και είναι και κάτι θεμιτό. Όταν αναφέρονται όμως στα παιδιά και στην οικογένεια, εκεί μπορεί να μας πειράξει λίγο παραπάνω. Περιμένουμε την κάθε άποψη, αλλά έχουμε και εμείς το δικαίωμα κάποιες φορές να την δεχόμαστε και κάποιες όχι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ