Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς αύριο, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επιφυλάσσουν ένα μεγάλο πάρτι στο “SantAnna” για τους προσκεκλημένους τους.

Οι νονοί των δίδυμων κοριτσιών, Αριάνα και Φιλίππα θα είναι… 7! Το ζευγάρι ήθελε να έχει τέσσερις νονούς για το κάθε κορίτσι του, αλλά ένας από αυτούς θα είναι κοινός.

Συγκεκριμένα, η βάφτιση της Φιλίππας και της Αριάνας είναι οικογενειακή υπόθεση για τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη, τους κουμπάρους του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Εκτός από αυτούς τους δύο, θα είναι και τα τρία παιδιά τους: η 16χρονη Ντεμίλια, ο 14χρονος Γιώργος και η 12χρονη Ανέζια.

Επίσης, ανάμεσα στους νονούς θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και καλός φίλος του ζευγαριού, Μάνος Γαβράς, αλλά και η καλή φίλη της Χριστίνας Μπόμπα, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ