Την έντονη ενόχλησή της με τον Τάσο Σοφρωνίου εξέφρασε σήμερα το πρωί μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πρωινό μας” η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο έντονος τρόπος με τον οποίο ο κριτής του GNTM απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον συνάντησαν μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα στο αεροδρόμιο ενόχλησε την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία ανεφερε, 

«Διαφωνώ με τον κύριο Σοφρωνίου και θέλω πολύ φιλικά να του πω να είναι λίγο πιο ευγενής και ήρεμος μαζί μας γιατί το ξέρουμε κι εμείς αυτό το κόλπο. Να μας μιλάει έτσι απότομα και να αδειάζει τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα και καταθέτουν άποψη. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει στο ριάλιτι να είναι πολύ απαξειωτικός.

Δε με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του. Είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Δε με αφορά η έντασή του. Είναι αγενής. Ο Καράβας δεν έχει τόση εμπειρία αλλά είναι ευγενής. Ο κύριος Σοφρωνίου είναι αγενής και μιλά απαξειωτικά και για τους δημοσιογράφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε. Εμένα δε μου αρέσει αυτό. Μπράβο στον κύριο Καράβα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ