Εντύπωση προκάλεσε πριν από λίγες μέρες η είδηση, πως ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά μαζεύουν τα πράγματά τους από την Κοπεγχάγη και μετακομίζουν στο Καζακστάν, λόγω της μεταγραφής του γνωστού αθλητή στη ποδοσφαιρική ομάδα της Αστάνας.

Όπως όλα δείχνουν, όλα συμφωνήθηκαν και από στιγμή σε στιγμή μαζί με την αγαπημένη του, αφήνουν την Ευρώπη για την Ασία.

Παρόλα αυτά, θεώρησε αναγκαίο να αναρτήσει κάποια λόγια στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ώστε να ενημερώσει τους υποστηρικτές του, για το νέο επαγγελματικό βήμα της καριέρας του.

Με δύο αναρτήσεις που δείχνουν στη μια αποχαιρετά την τωρινή ομάδα και τους συμπαίκτες του και στη άλλη να εκφράζει τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη πρόκληση που βρέθηκε στον δρόμο του, δείχνει ενθουσιασμένος και έτοιμος να βγάλει ασπροπρόσωπους, αυτούς που τον επέλεξαν.

Η ζωή είναι γεμάτη από εμπειρίες και δρόμους που φτάνουν σε ένα σταυροδρόμι για να ακολουθήσουν μια νέα στροφή και μια νέα κατεύθυνση. Το ποδόσφαιρο κάνει αυτές τις διαδρομές ακόμη πιο σύντομες και πολύ πιο έντονες, γεμάτες με πάθος και με μεγάλη προσπάθεια. Ο δρόμος μου με την Κοπεγχάγη έφτασε στο τέλος της. Κοιτάζοντας πίσω αισθάνομαι υπερήφανος που βιώσαμε αυτό το ταξίδι. Για τους τίτλους, τις νίκες, τους στόχους, τους χρόνους που μοιράστηκα με την ομάδα, τις φορές που μοιράστηκα με τον υπέροχο κόσμο του FCK.

Για μένα αυτά τα τρία χρόνια θα είναι μια από τις ισχυρότερες εμπειρίες μου στο ποδόσφαιρο και μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, τους συντρόφους μου, το προσωπικό της ομάδας, τους πιο παθιασμένους οπαδούς της χώρας που με έχουν μείνει όλα αυτά τα χρόνια. Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο και ελπίζω ότι τα μονοπάτια μας θα περάσουν ξανά κάποια μέρα. FORZA FC

Μία νέα πρόκληση αρχίζει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Μια νέα χώρα, ένας νέος κόσμος. Αγωνίστηκα εναντίον της FC Astana ως αντίπαλος για να ξέρω ότι οι στόχοι της ταιριάζουν με το δικό μου. Για να κερδίσουν, να κερδίσουν τίτλους, να έχουν ευρωπαϊκές επιτυχίες. Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση. Η υπόσχεσή μου αυτή τη στιγμή είναι ότι θα εργαστώ σκληρά για να αποδείξω ότι η επιλογή που έκαναν θα βοηθήσει την Αστάνα να εκπληρώσει τους στόχους της

Δείτε τις αναρτήσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ