Στα “πλακώματα” η Μαρία Ιωαννίδου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου!

Αφορμή; Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου σε συνέντευξη στο “Happy Day”, στην οποία ανέφερε πως ένιωθε απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ηθοποιών της θεατρικής παράστασής του.

“Εγώ φέτος και πέρυσι με την “Παριζιάνα” δεν πέρασα πολύ καλά. Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ξέρω αν ξανασχοληθώ με τη θεατρική παραγωγή. Δεν έχουν κατανόηση οι περισσότεροι ηθοποιού. Νομίζουν ότι ο παραγωγός έχει τα λεφτά και “πάμε να του τα φάμε”. Κυριολεκτικά με χρησιμοποίησαν. Υπήρξε ηθοποιός που μου ζήτησε 10.000€, δηλαδή 60.000€ τη σεζόν. Μπήκα «μέσα» στην “Παριζιάνα”. Δεν με ένοιαξε ότι μου ζητούσαν 5.000€ μισθό αλλά με ένοιαξε ότι δεν εκτιμήθηκε ότι τα έδωσα”

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε στον παραγωγό και έθιξε και άλλα ζητήματα από την συνεργασία τους.

“Μία πληγή που θα αιμορραγεί, μία ασέλγεια, ανηθικότητα, έλλειψη σεβασμού όχι μόνο σε εμένα αλλά σε ένα ολόκληρο θίασο, μπορώ να το πω ευθαρσώς με πλήγωσε ανεπανόρθωτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Και το λέω εδώ γιατί στη συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε και είπε ότι το “Κλουβί με τις τρελές” δεν θα το κάνω γιατί θα καταστραφώ. Τόσο προσβλητικός, τόσο ασυνείδητος; Έναν θίασο που τον ταλαιπώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επί 2 μήνες τα περιφρόνησε όλα αυτά και δεν μας ειδοποίησε ποτέ ότι δεν θα γίνει αυτή η δουλειά. Από την εκπομπή σας το άκουσα. Ντροπή. Γιατί να μην έχουν απαιτήσεις οι ηθοποιοί; Επειδή κατάλαβα για ποια ηθοποιό μίλησε, γιατί να μην ζητήσει τόσα λεφτά αφού το αξίζει. Αν εκείνος δεν συμφωνούσε να μην την προσλάμβανε. Δεν είναι δικαίωμά του να θίγει τον καλλιτέχνη”

Το θέμα πήρε τόση έκταση και έτσι μέσα από την εκπομπή του Alpha Κύπρου “Mε αγάπη Χριστιάνα”, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλησε να τοποθετηθεί και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αμέτοχη όμως, δεν έμεινε η γνωστή ηθοποιός, η οποία βγήκε στον on air και ξεκαθάρισε το θέμα, βάζοντας μια τελεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ