Αντίστροφα μετράμε για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι φετινές γιορτές είναι ξεχωριστές για το βασιλιά Κάρολο Γ΄καθώς θα είναι οι πρώτες του ως νέος μονάρχης. Στο νέο του ρόλο, ο Κάρολος θα συνεχίσει τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας για την εορταστική περίοδο. Μία από αυτές είναι να μοιράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Βασιλιάς Κάρολος: Τα δώρα που θα μοιράσει ως νέος βασιλιάς για τα Χριστούγεννα

Μέχρι και το θάνατό της, η βασίλισσα Ελισάβετ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα μοίραζε χριστουγεννιάτικα δέντρα από το κτήμα της στο Windsor. Ήταν μία παράδοση που ξεκίνησε από τον πατέρα της, Βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ και εικάζεται ότι θα τη συνεχίσει ο γιος του. Επίσης, η αείμνηστη βασίλισσα συνήθιζε να κάνει πολλές φιλανθρωπικές δώρεες στο Windsor. Συνήθιζε να χαρίζει δέντρα στο Αββαείο του Westminster, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου και στον ναό του Αγίου Αιγιδίου. Επίσης οι εκκλησίες και τα σχολεία του Sandringham, λάμβαναν δέντρα από την Αυτής Μεγαλειότητα.

Συνεχίζοντας επίσης ακόμη μία παράδοση του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ και του παππού της βασιλιά Γεωργίου Ε’, η βασίλισσα Ελισάβετ μοίραζε χριστουγεννιάτικες πουτίγκες στο προσωπικό της. Η βασίλισσα μοίραζε περίπου 1.500 -στον αριθμό- πουτίγκες που συνοδεύονταν με ευχετήριες κάρτες, από την ίδια και από το σύζυγό της, Δούκα του Εδιμβούργου.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει τις παραδόσεις της μητέρας του.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η βρετανική βασιλική οικογένεια θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Sandringham, στο Norfolk, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ