Τα μπισκότα με τζίντζερ είναι τα πιο κλασσικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα γιατί πέρα από την απίστευτη νοστιμιά τους χαρίζουν και αισθητική απόλαυση με τα διάφορα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους. Είναι ένα εύκολο γλύκισμα για όλη την οικογένεια που μπορούν να παρασκευάσουν ακόμα και τα παιδιά.

Οι επισκέπτες του παλατιού του Μπάκιγχαμ που στολίστηκε πλέον γιορτινά, απολαμβάνουν όμορφα διακοσμημένα μπισκότα με τζίντζερ αυτή την εποχή, με τους ζαχαροπλάστες της Βασίλισσας να αποκαλύπτουν την πολύτιμη συνταγή τους που κρατά από το 2018. Στοιχηματίζουμε όπως ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η Πριγκίπισσα Σάρλοτ λατρεύουν επίσης αυτά τα εορταστικά μπισκότα!

Η συνταγή είναι εκπληκτικά εύκολη στην παρασκευή της και θα ήταν ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο ή γέμισμα κάλτσας της τελευταίας στιγμής.

Οι σεφ της βασιλικής ζαχαροπλαστικής μοιράστηκαν τις κορυφαίες συμβουλές τους για να δημιουργήσουν το τέλεια ζύμη.

Δοκιμάστε την αγαπημένη συνταγή της βασίλισσας Ελισάβετ για χριστουγεννιάτικα μπισκότα παρακάτω:

Η ζύμη επαρκεί για 10 μπισκότα (διαμέτρου 50 mm).

Συστατικά:

200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του , 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο τζίντζερ, 1 κουταλάκι του γλυκού ανάμεικτο μπαχαρικό, 100 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, 75 γραμμάρια σκούρα καφέ μαλακή ζάχαρη, 25 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική για ξεσκόνισμα, 45 γραμμάρια γάλα, γλάσο για διακόσμηση

Μέθοδος:

  1. Κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι και τα μπαχαρικά, προσθέτετε το βούτυρο σε κύβους και την ψίχα μαζί με τα δάχτυλά σας.

2. Προσθέστε το γάλα για να γίνει μια πάστα.

3. Τυλίξτε το μείγμα σε μεμβράνη και αφήστε το να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 2 ώρες (καλύτερα να μείνει όλη τη νύχτα)

4. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C

5. Ανοίξτε περίπου στα 3 χιλιοστά (αλλά εξαρτάται από το μέγεθος του μπισκότου που θέλετε να φτιάξετε), κόψτε τα σχήματα και απλώστε τα σε λαδόκολλα ή ψάθα σιλικόνης πασπαλίστε με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη πριν τα ψήσετε στους 180 βαθμούς μέχρι να δέσει.

5. Αφήστε το να κρυώσει πλήρως σε μια σχάρα ψύξης πριν γλασάρετε με το σχέδιο της επιλογής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ