Δύσκολες ώρες περνάει ο Θέμης Αδαμαντίδη καθώς ”έφυγε” από τη ζωή η μητέρα του στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, το βράδυ της Δευτέρας 3/10.

Σήμερα, τελέστηκε η πολιτική κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη και ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο κοιμητήριο Καισαριανής και στις τηλεοπτικές κάμερες, εμφανίστηκε συγκινημένος.

«Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν γνώριζε για την επιθυμία της να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία φάνηκε να ξαφνιάζεται και να μην ξέρει τι συμβαίνει. 

«Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης και λίγα δευτερόλεπτα μετά αποχώρησε. 

Μετά την πολιτική ταφή της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη, ο τραγουδιστής δήλωσε στον Γιάννη Μαλλιαρό και την κάμερα του Πρωινού: «Ευχαριστώ πολύ παιδιά, ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που ήρθαν εδώ. Μόνο αγάπη έχω να θυμάμαι. Μπορεί να υπήρχαν δύσκολα χρόνια, αλλά πάντα μας φρόντιζε πολύ καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ