Τραγωδία στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 36 νεκροί από τη σύγκρουση τρένων στο ύψος του Ευαγγελισμού στη Λάρισα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 1/3.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00. Aπό τη σφοδρότατη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι έρευνες εστιάζοντα στα 2 πρώτα βαγόνια, όπου η κατάσταση είναι πιο δύσκολη.

Ρεπόρτερ από όλα τα ελληνικά Μέσα αλλά και από το εξωτερικό βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας. Η ρεπόρτερ του Alpha, Μαριλένα Μπάμπου συγκλονίζει με την περιγραφή της.

«Πολύ δύσκολες οι ώρες. Πολύ δύσκολες γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν έρθει εδώ και πολλή ώρα ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργεί προκειμένου να στηρίξουν τους γονείς και τα αδέλφια, τους συγγενείς των ανθρώπων… Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, έχουν χαθεί τα πάντα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία.

Νωρίτερα θέλω να σου πω με πλησίασε μία κυρία και με ρώτησε αν συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί. “Βγάζουν ακόμη ζωντανούς ανθρώπους;” με ρώτησε».

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ