Ο Βαλάντης Καπαρτής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στον Βασίλη Τσιρόπουλο και το δελτίο του Sigma για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκλόνισε το Παγκύπριο, τον οποίο τον έκανε μια μεγάλη αγκαλιά στη μάχη που δίνει.

Ο ίδιος σε συνέντευξη δήλωσε για την αρχή του Γολγοθά του:

“Ήμουν με τη γυναίκα μου και τη πεθερά μου. Θα πηγαίναμε διακοπές ωστόσο για διάφορους λόγους επέστρεψα με την ομάδα στο σπίτι. Μετά, αφότου είχα επικοινωνία με τη σύζυγό μου πήρα το αμάξι και οδηγούμουν προς το Παραλίμνι. Έσπασε το λάστιχο. Στην πίεση που έβαλα εκείνη τη στιγμή που άλλαζα το λάστιχο, πρίστηκε η μασχάλη μου

Περίμενα 1-2 βδομάδες, επικοινώνησα με τον προσωπικό μου ιατρό. Μου είπε να περάσω να με δει. Τυχαία ανακαλύψαμε ότι υπήρχε ένα κουβάρι εκεί. Μου είπε ο γιατρός να περιμένουμε, εγώ ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πήγα και έκανα ultra sound. Βρήκαμε 4-5 διογκωμένους λεμφαδένες στην μασχάλη. Να σημειώσουμε ότι παίζαμε κανονικά στο πρωτάθλημα και στα 3-4 παιχνίδια ένιωθα δυνατός. Στο 5ο παιχνίδι άρχισα και έκανα αυτή τη διαδικασία. Όταν μου έγραψε ότι απαιτείται βιοψία, μου είπε ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση και ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Πάντα το μυαλό μου πήγαινε στο χειρότερο, πάντα προετοιμάζω τον εαυτό μου για το χειρότερο.

Μετά από κάποιες ημέρες πήγαμε στο γραφείο του ιατρού και μου βάζει μπροστά μου τη διάγνωση και βλέπω λέμφωμα. Γέλασα. Μου λέει ο γιατρός υπάρχουν πολλοί καλοί αιματολόγοι, αλλά εγώ πάω πάντα βάση ενστίκτου. Δεν ακούω κανένα». Αυτή ήταν και η πρώτη του αντίδραση.

 «Πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο, δίνω τη διάγνωσή μου στον γιατρό και τον ρωτάω. ”Έχω πιθανότητες;” Μου είπε ότι εδώ δεν πάμε με βάση τις πιθανότητες. ”Μπορεί για κάποιον να είναι 10% και μπορεί για σένα να είναι 100%”. Έπεσα στην αγκαλιά του και του λέω θέλω να γίνω καλά. Ξέσπασα. Τρεις μέρες πριν διαγνωσθώ, μου ανακοίνωσε η γυναίκα μου ότι είναι έγκυος. Ένα θαύμα αυτό που συνέβη, πίσω από αυτή την ιστορία, ήταν θέλημα Θεού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ