Δεύτερο επεισόδιο για το “On a Mission” με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου ως καλεσμένο του Ζαννέτου Λουκά.

Μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής που σφράγισε με τις επιτυχίες του το κυπριακό ποδόσφαιρο μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που αποχώρησε από την ενεργό δράση του ποδοσφαίρου με τον ίδιο να δηλώνει:

“Η επόμενη ημέρα μετά το τέλος του ποδοσφαίρου με βρήκα στην προπονητική. Δεν θα σου κρύψω, ότι αν και τώρα το συνηδειτοποιώ ότι πέρασε κατάθλιψη για λίγο καιρό. Το δύσκολο είναι να βρεις το επόμενο σου πάθος. Ζεις για αυτό το πράγμα και πρέπει να βρεις το επόμενο σου βήμα. Ζορίστηκα να βρω τα πράγματα που με γεμίζουν τόσο πολύ όσο το ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι καλύτερα και νομίζω τα βρήκα.

Εγώ δεν έχω ταμπού να μιλήσω για την κατάθλιψη. Πρώτα από όλα είναι η αποδοχή. Εγώ άργησα να το συνηδειτοποιήσω, δεν πήγα σε γιατρό αλλά θα το έκανα. Τώρα πηγαίνω σε γιατρό για να νιώσω καλύτερα και να περάσω στο επόμενο βήμα.”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 9ο και 11ο  λεπτό:

On a Mission”: Τι θα λέγατε για μία διασκεδαστικού περιεχομένου σειρά που όμοιά της δεν έχει γίνει ξανά σε Ελλάδα και Κύπρο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα λατρέψετε το “On a Mission” το οποίο ήρθε και μας μαγεύει; ροή της εξέλιξης κάθε επεισοδίου θα δίνει κάθε φορά στον χρήση αυτό που ψάχνει: την αδρεναλίνη, το πάθος και τη γνώση σε θέματα που αφορούν τον καλεσμένο, το περιβάλλον, την αποστολή, τις τεχνικές. Αρχικά, ο καλεσμένος θα παίρνει ένα φάκελο για να εκτελέσει μία αποστολή… που κάθε φορά θα είναι και μία διαφορετική πρόκληση. Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος και με πόσο πάθος ή τρέλα θα φέρει εις πέρας την πρώτη αποστολή;

Δείτε όλες τις εκπομπές και μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα επεισόδια μέσα από το “A reel” του Alpha Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ