Ανδρέας Μικρούτσικος, ο παρουσιαστής και τραγουδοποιός που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με εκπομπές που έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης, αλλά και τραγούδια που έμειναν κλασικά, έρχεται «TET-A-TET στον ALPHA» με τον Τάσο Τρύφωνος. Μιλάει για όλα σε μία εξομολογητική συνέντευξη, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του ALPHA Kύπρου.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 19:10, ο χείμαρρος Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται σε μία καταιγιστική συνέντευξη. Αναφέρεται στο θάνατο του αδελφού του και σπουδαίου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, στη δική του περιπέτεια υγείας και εξηγεί πώς ο γιος του Στέργιος, τον έσωσε στο παρά ένα από το θάνατο.

Παράλληλα, εξηγεί γιατί μετά από μια μεγάλη καριέρα και πολλά λεφτά, βρέθηκε απομονωμένος στο σπίτι του, χωρίς χρήματα. Απαντά επίσης γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τη Σοφία Βόσσου και αναφέρεται στη μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET στον ALPHA» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κάθε Κυριακή στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ