Ο Κύπριος ηθοποιός θυμήθηκε ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του, πριν από τέσσερα χρόνια όταν πήραν το τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

«Επειδή έχω πάρει μηνύματα από φίλους που ξέρουν ότι έχω βιώσει κι εγώ μια άσχημη εμπειρία με το τρένο του διαβόλου που μας απασχολεί τις τελευταίες μέρες, ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι πριν 4 χρόνια είμασταν με φίλους συναδέλφους στην Αθήνα και είχαμε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για ένα surprise party.

Όταν την επόμενη μέρα πήραμε το τρένο για να επιστρέψουμε Αθήνα, μετά από μια ώρα αφού ξεκινήσαμε από Θεσσαλονίκη, στα πρώτα 3 βαγόνια ο κλιματισμός είχε σταματήσει και μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και ο κλιματισμός δεν λειτουργεί.

Μετά απο μια ώρα περίπου έσβησαν τα φώτα στα πρώτα δυο βαγόνια, που ήταν η καφετέρια στο ένα, όπου καθόμασταν εμείς. Μας ειδοποίησαν να μετακινηθούμε σε άλλο βαγόνι, αλλά εμείς προτιμήσαμε να μείνουμε εκεί στο σκοτάδι.

Μετά από 30 λεπτά, σταμάτησε το τρένο στη μέση του πουθενά. Μας ειδοποίησαν ότι η μηχανή που σέρνει την αμαξοστιχία είχε σπάσει. Είχε ειδοποιηθεί άλλη από Αθήνα, για να έρθει να μας πάρει.

Όταν κοιτάξαμε από τα παράθυρα για να δούμε που βρισκόμαστε, ήμασταν σε ένα απέραντο σκοτάδι. Δεν βλέπαμε τίποτα. Εμείς πετούσαμε κατευθείαν για Κύπρο εκείνο το βράδυ και είπα να ειδοποιήσω τους δικούς μας γιατί όπως έβλεπα τα πράγματα θα χάναμε την πτήση μας. Όταν πήραμε τα κινητά μας για να ειδοποιήσαμε, δεν είχαμε σήμα.»

Μετά από μια ώρα και κάτι ήρθε η επόμενη μηχανή, μας πήρε και πήγαμε στον προορισμό μας. Γιατί το λέω αυτό; Με τα σημερινά δεδομένα, πώς μας είδε, πώς κατάλαβε πού είμασταν; Αφού ήμασταν σε ένα απέραντο σκοτάδι. Πώς μας είδαν;

Αφού λένε δεν μπορούν να ανιχνεύσουν πού είναι το κάθε τρένο, πώς μας είδε; Γι’ αυτό κάνω αυτό το βίντεο, να ρωτήσω κι εσάς αυτό το τρένο, ήρθε να μας πάρει στα τυφλά, με τον σταυρό στο χέρι; Kι εμείς συνεπιβάτες με όλους τους Αγίους.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ