Η Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο περιοδικό Glow και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη μίλησε για το παρελθόν της, τη ζωή της σήμερα, αλλά και την εμπειρία της με τον κορονοϊό που την… ταρακούνησε.

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχεται τις αλλαγές στη ζωή της, αποκαλύπτει την απόφαση που πήρε να απομονωθεί στη φύση, ενώ δηλώνει πως το τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» αποτελεί ψυχοθεραπεία για την ίδια.

«Δεν ξέρω εάν η σημερινή μου κατάσταση οφείλεται στη δική μου κρίση ή στον εγκλεισμό. Δεν κρύβω ότι η πρώτη αντίδραση στην πρώτη καραντίνα ήταν σαν σε εκδρομή ή σαν ένα δώρο σε ανθρώπους που τρέχαμε όλη την ημέρα και μας είπαν να μείνουμε στο σπίτι. Έπεσαν οι τόνοι, ξεκουραστήκαμε.

Με βόλεψε που έμεινα μόνη, σκέφτηκα πράγματα που με απασχολούσαν. Μετά άρχισε να βγαίνει ο εκνευρισμός και η πίεση. Ο εγκλεισμός άφησε στην ανθρωπότητα την έξαρση βίας, που με τρομάζει. Σε μένα δεν έφερε βία, αλλά χάνω πιο εύκολα την ψυχραιμία μου, δεν έχω την υπομονή που είχα. Ως προσωπικότητα πιέζομαι και αργώ πολύ να καταλάβω την πίεση. Όταν αντιληφθώ τι έχει συμβεί, θα κάνω μία κίνηση και θα τα διαλύσω όλα, χωρίς αυτός να είναι πάντα ο σωστός δρόμος (…)

Όταν κόλλησα Covid, που έπρεπε να μείνω 16 μέρες μόνη μου, έφτασα σ’ ένα σημείο που έπιασα πάτο, χαμένη σε σκέψεις και σε θλίψη, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψει – κάτι που δε μου το επιτρέπω. Τόσο πολύ με έχω περιορισμένη από παντού και δεν ξέρω ειλικρινά σε ποια ηλικία “κανόνισα” με τον εαυτό μου να μην κλαίει», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια για την εμπειρία της με τον κορονοϊό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ