Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Kατερίνα” παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την απώλεια των μαλλιών της, λόγω του θυροειδούς, για το bullying αλλά και για το GNTM.

«Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πριν ξεκινήσει η πανδημία οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ. Είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγας. Μου είπε και ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί συμπλήρωσε: «Υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία γιατί αυτό που λένε και οι γιατροί “όταν θα τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου”. Εγώ αυτό που έπαθα ήταν ότι έχασα τα μαλλιά μου και φοράω προσθετικά.  Το άλλο που έγινε και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης στα γυρίσματα του GNTM. Κάθε φορά αλλάζει το σώμα μου, έχω γίνει λίγο σαν μπαλόνι. Στο GNTM δεν μπορούν να με βάψουν με οτιδήποτε, θέλει ειδικά πράγματα». Μάλιστα, αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, ενώ η μητέρα της έφυγε από καρκίνο το 2007.

Παράλληλα, η κριτής του “GNTM” μίλησε και για το bullying που έχει δεχτεί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν την ενοχλεί η κριτική, όταν εμπεριέχει χιούμορ και όχι κακία, ενώ αποσαφήνισε ότι λόγω του ονόματός της έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων: «Έχω περάσει φρικτά με αυτό το όνομα. Ήμουν και εύκολο θύμα γιατί είχα περίεργο όνομα, ήμουν πολύ ψηλή, είχα ακμή και ήμουν και στέκα. Το bullying το ζούσαμε πολλά παιδιά και έκανα χρόνια ψυχανάλυση. Έλεγα στη μαμά μου “γιατί πρέπει να πάω σχολείο; Δεν περνάω καλά”».

Τέλος, μίλησε για τους φοιτητές της, οι οποίοι όπως είπε η ίδια, τη μισούσαν τον πρώτο μήνα, ούσα η «μαύρη κατάρα». Ακόμα, εξομολογήθηκε πως της λείπει η Βίκυ Καγιά από το GNTM αφού όπως υπογράμμισε: «Ήταν το GNTM. Η Βίκυ το κατέχει με τη μόδα και την τηλεόραση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ