Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν η Θάλεια Ματίκα!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για την καριέρα, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, αλλά και για τις καταγγελίες που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τον χώρο του θεάματος.

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει σχετικό περιστατικό που έζησε από σκηνοθέτη, το οποίο έφτανε σε κακοποιητική συμπεριφορά.

Όπως ανέφερε:

“Επέλεξα να μη μιλήσω δημόσια για τις κακοποιητικές πράξεις στο θέατρο, σοκαρίστηκα από όσα ακούστηκαν. Ο δρόμος που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, πέρασε στο θέατρο και έδωσε τη δύναμη σε ανθρώπους να μιλήσουν. Οι άνθρωποι, οι οποίοι κατηγορήθηκαν, έστω και ένας, έστω και την τελευταία στιγμή δεν βγήκαν να ζητήσουν συγγνώμη. Βγες, φόρα παντελόνια και τοποθετήσου. Αρρωστήσαμε με τις αποκαλύψεις και όσα ακούσαμε. Αυτοί που κατηγορούνται δεν αρρώστησαν; Δεν αναρωτήθηκαν τι έχουν κάνει και τι έχε συμβεί; Έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές από σκηνοθέτη. Βίωσα σαδιστική συμπεριφορά στην πρόβα. Ήταν εφιαλτική εμπειρία για μένα. Είναι πολύ αρρωστημένο. Δεν με ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα καθόλου. Προτιμώ σχέσεις, αγάπης, αξιοπρέπειας και σεβασμού. Πολύ ωραία η κίνηση του #metoo, αλλά πρέπει η πολιτεία να θεσπίσει κάποια μέτρα, όπως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Και να υπάρχουν και δομές για να υποστηριχθούν οι γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση στο σπίτι τους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ