Μαντόνα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην κατάσταση της υγείας της, λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια περιοδεία της, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως και χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αυτή η περιπέτεια της έφερε στο μυαλό τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών νικημένη από τον καρκίνο.

«Είχα αυτή την περίεργη σκέψη. Ξαφνικά, ένιωσα μια συμπάθεια και ενσυναίσθηση για τη μητέρα μου. Σχετικά με το πόσο μόνη έπρεπε να νιώθει στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας ότι δεν επρόκειτο να ζήσει. Και μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία», είπε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

«Έτσι, είμαι ευγνώμων για αυτό. Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ, γιατί είμαι ζωντανή. Ευχαριστώ τον Θεό για τα παιδιά μου και για όλους εσάς και για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Το εκτιμώ πραγματικά. Πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες, ήμουν σε ένα νοσοκομείο αναίσθητη κι οι άνθρωποι σκέφτονταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω. Είναι θαύμα του βασιλιά που είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Η μάνα μου, ο Θεός να την έχει καλά, πρέπει να με προσέχει. Είπε “κορίτσι μου, δεν είναι η ώρα να πας”» κατέληξε η Madonna.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ