Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε η Λάουρα Νάργες και μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε επηρεαστεί από την εικόνα κάποιων μοντέλων με αποτέλεσμα να έχει ως πρότυπο το ανορεξικό στυλ.

«Το background μας με τον Χρήστο είναι ίδιο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από μια διαφορετική χώρα, ότι δυσκολευτήκαμε να εγκλιματιστούμε, το ότι δυσκολευτήκαμε να επιτύχουμε σε έναν χώρο ανταγωνιστικό αλλά και η αγάπη μας για τη μουσική μας έφερε κοντά», είπε αρχικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε, όμως, την Λάουρα Νάργες για τις διατροφικές διαταραχές που είχε, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι συνέβη από την εφηβική της ηλικία.

«Την εποχή των 90s που τα μοντέλα ήταν πολύ αδύνατα, ήμουν πολύ επηρεασμένη. Θεωρώ ότι όσο εμείς βρισκόμαστε μπροστά να έχουμε υπόψιν μας κάποια πράγματα. Είχα επηρεαστεί πολύ άσχημα και ήταν στόχος μου να γίνω ανορεξική. Έπαιρνα ένα λάθος δρόμο στο να διαχειριστώ το σώμα μου».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Όταν είσαι fit και προσέχεις τη διατροφή σου νιώθεις πολύ καλά». Παράλληλα, η Λαόυρα Νάργες αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από το “Voice” τονίζοντας ότι ένιωσε πως έπρεπε να προχωρήσει διαφορετικά και να ανοίξει αλλιώς τα φτερά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ