Με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων προβολής της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο Τάσος Τρύφωνος φιλοξένησε στην εκπομπή του «Τετ–Α–Τετ» στον Alpha Κύπρου την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου. Η «Βούλα» της «Μουρμούρας» στην συνέντευξη, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και την οδήγησε κοντά στον θάνατο!

«Αναθεώρησα τα πάντα στη ζωή μου. Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε καπάκι όλη η οπτική μου για τη ζωή. Γέμισα χαρά, κατάλαβα ότι η ζωή είναι ένα δώρο και ότι εσύ είσαι 100% υπεύθυνος για αυτή. Αυτό που ήταν τρομακτικό για εμένα, ήταν το ότι έβαλα και τους γονείς μου σε αυτή την περιπέτεια. Δεν κοιμόμουν για χρόνια και το ανοσοποιητικό μου σύστημα έφτασε στο μηδέν», εξηγεί η ηθοποιός.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, λόγω του ξενυχτιού, ο οργανισμός της έμοιαζε με αυτόν ενός 90χρονου. «Δεν υπήρχε ανοσοποιητικό από τα ξενύχτια. Ξενυχτούσα από υπερένταση και ψυχική δυσκοιλιότητα. Είπα “θα πολεμήσεις με νύχια και με δόντια”. Για τους γονείς μου το έκανα, γιατί αυτός που φεύγει, δεν καταλαβαίνει. Αυτός που μένει είναι το θέμα. Η μητέρα μου εκ των υστέρων μου είπε ότι σκεφτόταν αν θα έρθει στην κηδεία ή όχι και αποφάσισε ότι δεν θα άντεχε και μάλλον δεν θα ερχόταν», πρόσθεσε η Ελένη Κοκκίδου.

«Έζησα φοβερά πράγματα. Γι’ αυτό λέω ότι ήμουν υπεύθυνη για ό,τι έγινε. Γιατί από την εξάντληση του εαυτού μου, το μικρόβιο άρχισε να τρέχει στον οργανισμό και γέμισαν οι πνεύμονες πύον κλπ κλπ. Έζησα σε ένα κενοτάφειο. Η εντατική είναι πολύ δύσκολο πράγμα, δεν φεύγει ποτέ από τη μνήμη σου», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ