Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου, και συγκεκριμένα στην ενότητα “X-μολογήσεις” και στον Τάσο Ευαγγέλου.

Η ίδια μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το σύντροφό της αλλά και την απώλεια που της στοίχισε.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αντιμετώπισα αρκετά θέματα. Η κόρη μου Χρύσα, είναι ο έρωτας της ζωής μου. Πριν έρθει ο Σπύρος στη ζωή μου, δεν είχα φανταστεί την εικόνα της οικογένειας. Ο Σπύρος ήρθε στη ζωή μου και την άλλαξε προς το καλύτερο. Δίπλα του νιώθω ασφάλεια, είμαστε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια», είπε αρχικά η Χριστιάνα Θεοδώρου και κατόπιν πρόσθεσε:

«Με τον Σπύρο ζήσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η απώλεια της πρώτης μας εγκυμοσύνης μας έδεσε ακόμα πιο πολύ ως ζευγάρι. Πέρασε από το μυαλό μου ότι, υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να κάνω παιδιά». 

«Δεν με απασχολεί αν με ξεχάσουν στον χώρο. Δεν έχω παράπονο, το τηλέφωνο μου χτύπησε για δουλειά», είπε για τα επαγγελματικά της. 
 
«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα αλλά με δυσκολίες. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα τον αδερφό μου. Το 2004, έχασα τον αδερφό μου από λευχαιμία. Είναι ένας θάνατος που σε σημαδεύει μια ζωή»

Δείτε την κατάθεση ψυχή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ