Μια πολλή προσωπική εξομολόγηση θέλησε να κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη, αποφασίζοντας να αναρτήσει ένα βίντεο στο instagram της, όπου μιλά για την κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια της πρώτης σχέσης της.

Με αφορμή τη γυανικοκτονία στη Φολέγανδρο αλλά και την ιστορία της Κάρολάιν, η youtuber και ηθοποιός μίλησε από καρδιάς με λόγια που αγγίζουν.

«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων», ανέφερε για αρχή.

Η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε στις κακοποιητικές σχέσεις στις οποίες έχει υπάρξει και τόισε ότι αναβιώνουν οι στιγμμέ αυτές στο μυαλό της.

«Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πέρα από το ότι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές που είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο, γυρνάει στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλώς τυχερή. 

Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Κάρολαιν δεν ήταν τυχερή, εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο τώρα. Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου. Και ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε εσένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι, όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση».

Ακόμη, η ηθοποιός τόνισε: «Λέμε συνεχώς φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις¨, μιλήστε για αυτές”. Τι γίνεται όμως αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και δεν είναι οk να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Και σκέφτομαι ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη δικαιοσύνη. Σεβαστείτε τις γυναίκες που έχουμε επιβιώσει από τέτοιες καταστάσεις και το μόνο που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας είναι φόβος».

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποκαλύπτει γιατί νυπέστη κακοποίηση

«Εγώ στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον απατάω».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ