Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 60 άνθρωποι και ως επί το πλείστον νεαρά άτομα και φοιτητές.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή τον συγκλονισμό του και τη θλίψη του για την τραγωδία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, με μια νέα ανάρτηση θέλησε να αναφερθεί σε όσους έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα και να εκφράσει για άλλη μια φορά τη θλίψη του.

Συγκεκριμένα, ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού, δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες από το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη και έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους.

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως αυτό το ταξίδι είχε προορισμό τον ουρανό. Βαθύς ο πόνος της ψυχής μου. Καλό Παράδεισο στους συμπατριώτες μας Κυπριανό, Αναστασία, Δήμητρα αλλά και σε όλους όσους έφυγαν στο τραγικό δυστύχημα! Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους!», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη νέα του ανάρτηση.

Δείτε τη δημοσίευσή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ