Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον 23χρονο φοιτητή Νομικής, Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, εκεί όπου διακονεί ο ιερέας πατέρας του και ο ίδιος έψελνε.

Η σορός του Κυπριανού και η σορός της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, που ξεψύχησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, αναμένεται να μεταφερθούν στην Κύπρο από τη Θεσσαλονίκη με προγραμματισμένη πτήση, Κυριακή στις 15:30.

Μετά από απόφαση των οικείων του, η σορός του Κυπριανού θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας στον ναό, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία. Κατά την εξόδιο Ακολουθία, τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πατέρας του άτυχου φοιτητή ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για αποπεράτωση κατασκευαστικών εργασιών στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου. Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία φίλων του Κυπριανού προωθείται η εκτύπωση φανέλας στη μνήμη του, ώστε τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ